Onze aanpak

Onze aanpak

Binnen 24 uur een persoonlijk aanbod, binnen 72 uur verkocht.

Aanmelden

Meld je voertuig snel en eenvoudig aan door een paar vragen over je voertuig te beantwoorden. Voeg ook recente foto’s van je voertuig toe voor een sneller resultaat.

Resultaat ontvangen

Binnen enkele dagen ontvang je van ons een persoonlijk aanbod. Na dit bod heb je 72 uur de tijd om hier op te reageren. wij versturen geen automatisch gegenereerde taxaties. Ons voorstel is vrijblijvend.

Verkopen

Ga je akkoord met ons voorstel? Dan brengen we je in contact met de koper. Die verzorgt de vrijwaring en betaling.

Stappenplan

Je bent eruit. Je wilt je auto gaan verkopen. Waar kan dat beter dan bij Autotransfer.

Stap 1

Ga naar het aanmeldformulier en vul het kenteken in. Vul hierbij ook de aanvullende gegevens in zoals de kilometerstand, opties, accessoires, eventuele schades, foto’s etc. Wees zo eerlijk en zo compleet mogelijk zodat de auto het beste op waarde geschat kan worden. Als laatste hebben we contactgegevens van je nodig zodat we je op de hoogte kunnen houden van alle biedingen. Klaar met de aanmelding? Vanaf nu gaan wij aan de slag.

Stap. 2

Jouw aanmelding komt bij ons binnen en wordt door ons gecontroleerd. Zodra alles in orde lijkt krijg je van ons een bevestiging en sturen wij de voertuiggegevens (persoonsgegevens zijn alleen voor ons zichtbaar) door naar onze aangesloten autobedrijven.

Stap 3

Je auto wordt bekeken door alle aangesloten autobedrijven, zij zullen hier een bod op doen. Binnen 24 uur (weekenden uitgesloten) krijg je van ons het hoogst mogelijk bod binnen per mail of telefonisch. Mocht het ons niet lukken om een (reëel) bod te krijgen zullen wij in overleg met jou de vervolgstappen bespreken om het juiste bod voor te leggen.

Stap 4

Ga je akkoord met het bod? Gefeliciteerd! Je hebt je auto verkocht. Maar hoe nu verder? Tijdens ons contact via de mail of telefonisch plannen we een afspraak in voor de overdracht.

Stap 5

De afspraak is gemaakt. Wat moet ik meenemen en regelen voor een vlekkeloze overdracht? Is het kentekenbewijs compleet? Denk om beide tenaamstellingcodes. Zijn er 2/3 sleutels? Neem die dan ook mee. Onderhoudsboekjes en eventuele documentatie aanwezig? Probeer de auto netjes af te leveren zodat hij in dezelfde staat verkeerd als omschreven in de aanmelding. Werkt alles naar behoren? Neem een geldig legitimatiebewijs mee.

Stap 6

De koper controleert de auto of alles naar behoren en verwachtingen werkt en functioneert. Is de auto zoals omschreven in het aanmeldformulier dan is de verkoop rond. Middels een contante betaling of bankoverdracht ontvang je het overeengekomen bedrag. Ook krijg je direct een RDW-vrijwaring mee. Mocht er toch een schade zijn vergeten te melden of een verre afwijking van de ingestuurde autogegevens/staat zijn, mag de koper naar zijn redelijkheid de verkoopprijs corrigeren. Ben je het niet eens met de correctie? Dan vervalt de afgesproken verkoop.

Stap 7

Het papierwerk is geregeld en je hebt je auto verkocht. Vergeet je de autoverzekering niet te wijzigen/op te zeggen? Mocht je toch nog vragen of opmerkingen hebben, dan horen we dat natuurlijk graag.

Fijn dat wij van Autotransfer mochten helpen bij de verkoop van je auto!

Neem contact op

06 28 05 42 34​

Verkoop je auto